Mijn Anatomie Mentor Yoga Docenten

 

 

“Getting a mentor is the shortcut to grow your expertise”

*Dit website deel is nog onder constructie*

 

Wil je liever 1 op 1 met een specialist spreken over de lichamelijke klachten van je deelnemer? 

Je bent yogadocent, trainer of “lichaamswerker” en je hebt vragen over die deelnemer met klachten. Het is onduidelijk wat je kan verwachten van het klachtenbeeld en wat je precies te doen hebt in jouw eigen lessen om deze persoon te helpen. Hoe zou het zijn dat mensen juist bij je les komen OMDAT je ze HELPT van de lichamelijke klachten af te komen?

“Dat kost jaren ervaring om allemaal zelf op te bouwen…”

Het kost enorm veel leeswerk om alles zelf te ontdekken over de anatomie. Laat staan op de juiste sites komen die de juiste aanpak vertonen voor de klachten van de deelnemer die je onder je hoede hebt!

Dat kan efficiënter door te leren van een expert die vele jaren theorie en praktijk ervaring heeft opgebouwd.

 

 

Grondig onderzoek, grondig advies, samen werken aan je professionaliteit

 

 

Losse afspraak

1 Maak een afspraak

2 Gebruik de link voor de Livestream 1 op 1 sessie

Kosten: €29,- per half uur

Traject 6x

1 Maak een afspraak

2 Gebruik de link voor de Livestream 1 op 1 sessies

3 maanden 6 x 30 minuten Livestream: €164,-

(€10,- KORTING) 

Traject 12x

1 Maak een afspraak

2 Gebruik de link voor de Livestream 1 op 1 sessies

3 maanden 12 x 30 minuten Livestream: €325,-

(€23,- KORTING) 

 

 

*Dit website deel is nog onder constructie*

Joost is een ervaren docent met een coachend karakter. Hij haakt op elk niveau aan en komt altijd tot de kern van de vraag en de context van de vraag die in lijn ligt met de remedie van lichamelijke vraagstukken.

Hij heeft 20+ jaar ervaring die hij graag deelt om praktisch toepasbare inzichten en tools toe te passen in je lessen om deelnemers nog beter te kunnen helpen met lichamelijke klachten. Naast de werkzaamheden in de praktijk als Master geschoolde Fysio-/Manueel therapeut & zijn yogadocentschap werkt hij het liefst met gedreven Yogadocenten die net dat stukje extra interesse hebben om mensen te helpen. Hij heeft veel praktische ervaring en kan ingewikkelde materie uitleggen in simpele taal die helpt om inzicht te krijgen van alle componenten van lichamelijke klachten of de aanpak door middel van lichaamsbeoefening.

Ben jij die docent die net dat stukje extra wil bieden? Mensen specifiek van de klachten af helpen middels lichaamsoefening?

In onze mentoring krijg je antwoord op al je vragen over anatomie, pathologie, preventie, curatieve aanpak, vraagstukken of Body Analyse en hoe om te gaan met houdingen en sequencing in je lessen bij mensen met lichamelijke klachten.