Happy Woman Coaching, terug in je authentieke vrouwelijke energie, leiderschap en kracht

Het leven heeft ups and downs. Het is makkelijker om gelukkig te zijn als alles mee zit. Als er uitdagingen zijn dan kan het knap lastig worden. Soms komen we in situaties waar we niet meer een uitweg zien. Je voelt je machteloos, teneergeslagen en uitgeput en dat werkt door in je zelfbeeld en resulteert in moeilijke emoties. Dit heeft allemaal effect op je gezondheid, je relaties, werk en beschikbare energie. Dit kan leiden tot verstrekkende gevolgen zoals burn-out of relatie problemen. De uitdaging voor ons vrouwen is dat we niet lijden onder onze emoties maar leiding nemen over onze emoties.

Er zelf weer bovenop komen kan een jaren lang en moeizaam proces zijn.

Je hoeft niet zo veel waardevolle levensjaren te verliezen. Liana helpt je snel en effectief onbewuste beperkende overtuigingen, negatieve patronen en obstakels te achterhalen en te transformeren naar positieve en constructieve patronen in de meest belangrijke facetten van het leven. Met dat doel heeft ze haar eigen model ontwikkeld. Haar missie is om jou als vrouw te helpen leiderschap te nemen over je leven, je vrouwelijke kracht te voelen zodat ook jij vanuit je passie weer kan leven en op je authentieke wijze gelukkig kan zijn.

We maken kennis, definiëren je hulpvraag en maken een plan van aanpak.

De coaching sessies vinden plaats op een nader te bepalen locatie of via livestream.

Om in je Livestream afspraak te komen, druk op bovenstaande knop.

Gemakkelijk en snel, waar je ook bent.

Liana werkt doelgericht en effectief.

 

 

Ze heeft door de jaren haar eigen werkmodel ontwikkeld: 4 Fundaments of Fulfilment.

Hier zijn alle essentiële onderdelen vertegenwoordigd waar je een gelukkig & voldaan leven op kan bouwen. In de coaching bouw je praktisch en strategisch aan elk onderdeel, stap voor stap, aan een positief en constructief leven wat jouw gelukkig maakt.

Stel je levensgeluk niet uit, verlies geen waardevolle jaren meer.

Neem leiderschap over je leven, kom in je vrouwelijke kracht zodat jij vanuit je passie weer kan leven en op je authentieke wijze gelukkig kan zijn.