Gezellige Yoga lessen op de mooiste plekjes van Griekenland op Kreta in 2020. Wij staan voor gezelligheid, lekker eten en samen yoga doen! De verbinding met elkaar, zorgeloos genieten en tot rust komen.

 

Per persoon €450,-, kom je met z'n 2 dan betaal je i.p.v. €900,- maar €798,- (slechts €399,- pp)

 

Onze droom is voor jou een prachtige ervaring te creëren. We gaan weer naar Agia Galini om heerlijk samen vakantie te vieren. We hebben een fantastisch programma voor jou samen gesteld, bestaande uit: Gezamenlijke Ochtend Routine (iedere ochtend bij zonsopgang), 1-2 x pd Yoga, Workshops, een excursie, 3 x gezamenlijke diners en meer…

Naast dit programma is er volop vrije tijd voor ontspanning en gezelligheid. We willen dat je volop je vakantie viert op jou manier. Dat alles in een zonnige omgeving en de Griekse gastvrije sfeer!

In je vrije tijd kan je aansluiten bij de groep om bijvoorbeeld naar een strand te gaan of ervoor te kiezen om zelf een wandel-/fiets route te nemen of met een auto Zuid Kreta te ontdekken.

Dit jaar in thema: “Create the life you love”.

Boek snel je vlucht en hotel. Wij verblijven in Hotel Neos Ikaros, andere aanbeveling is Hotel Erofili. Je kan ook eerder komen of later weggaan.

Yoga in dit amfitheater van Agia Galini, op Kreta in Griekenland september 2020
De gehele Ochtend Routine doen we in dit amfitheater bij zonsopgang. Alles in het thema: "Create the live you Love".

Agia Galini

Het Leukste dorp van Zuid Kreta. Agia Galini betekend Heilige Rust. Van oorsprong een vissersdorp, en al jaren lang biedt toerisme de grootste bron van inkomsten, hoewel het gelukkig geen massale toeristen plaats is geworden, maar een dorp waar de Griekse sfeer volledig terug te vinden is. Agia Galini is een prima uitgangspunt om allerlei mooie plaatsen en bezienswaardigheden te bezoeken.

Mooi en gezellig dorp met vele terrasjes. Het hotel dicht bij het dorp en strand.

 

 

De Ochtend Routine

Adem diep, Rol je matje uit, Voel de zon op je huid, Het geluid van de zee, Lekker op vakantie, Zorgeloos tot rust komen, In een prachtige Griekse omgeving, Samen genieten en vrij zijn in de zon.

Vier bijzondere momenten samen!

 

De rit er naar toe is wonderschoon, door de bergen een gigantische kloof en prachtige uitzichten. Waar we dit jaar naar toe gaan is een verrassing. Ga je liever met een boot op zee?
Waar we dit jaar naar toe gaan is een verrassing...

 

Excursie

Ieder jaar zoeken we een excursies uit met prachtige ervaringen. Waar we dit jaar naar toe gaan is een verrassing.

 

Healthy Yoga Vakantie: Gezellige gezamenlijke momenten en toch de vrijheid om zelf te doen wat je wil!
Gezellige gezamenlijke momenten en toch de vrijheid om zelf te doen wat je wil!

 

Gezelligheid in Agia Galini

Agia Galini is een authentiek & gezellig Grieks dorp

Impressie video van het dorp: Wandeling door Agia Galini

Aan de rand van het dorp, dicht bij het strand is het hotel
Liana en Joost verblijven in dit hotel waar we op het dakterras in de namiddag yoga doen.

Hotel

Het Hotel Neos Ikaros ligt aan de rand van het dorp op loopafstand van het centrum en het strand. Het is een rustig hotel waar we ontbijten en een mooi dakterras tot onze beschikking hebben voor yoga of onder andere workshops. We genieten daar van het ontbijt en de rustige omgeving, uitkijkend over het dorp. Joost en Liana verblijven hier.

Je kan ook boeken bij Hotel Erofili. 10 minuten lopen van Neos Ikaros, ook gelegen aan de rand van het dorp. Een schitterend uitzicht op zee, een geweldige sfeer en super gezellig ingericht. De kleuren van de bloemen, muren, luiken en zee in de eetzaal zijn geweldig.

Uiteraard staat het je vrij om elders te boeken, het is klein alles is makkelijk bereikbaar te voet.

 

Coaching of behandeling

Boek je eigen lichaamsbehandeling bij Joost of coaching sessie bij Liana.

 

Healthy Yoga Vakantie ’19

Een deelnemer maakte deze compilatie in ’19.

 

Boek zelf je vlucht, hotel en transfer. Wil je meer informatie over het yogaprogramma of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Ook als je mee wil, zie de betaal knop en stuur ons ook even een email: info@healthyyoga.nl

 

 

Heb je betaald of heb je vragen? Neem contact met ons op!