Onze droom is voor jou een prachtige ervaring te creëren. We hebben daarvoor een fantastische Yoga reis voor jou samengesteld. Naast Yoga is er volop vrije tijd, ontspanning en gezelligheid. We willen dat je volledig tot rust komt op jou manier. Dat alles in een zonnige omgeving met de Griekse gastvrije sfeer!

We willen graag dat iedereen op zijn eigen manier zijn vakantie inricht. Naast gezamenlijke yoga en gezamenlijke eetmomenten is er voldoende tijd en ruimte om je eigen vakantie naar je eigen behoefte invulling te geven.

In je vrije tijd kan je aansluiten bij de groep om bijvoorbeeld naar een strand te gaan of ervoor te kiezen om zelf een wandel-/fiets route te nemen of met een auto zuid Kreta te ontdekken. Zo komt iedereen op zijn eigen manier tot vervulling van zijn vakantie wensen en behoeften, met gezamenlijke meditatie, yoga en eet momenten.

Dit jaar in thema: “Create the life you love”.

Agia Galini

Het Leukste dorp van Zuid Kreta. Agia Galini betekend Heilige Rust. Van oorsprong een vissersdorp, en al jaren lang biedt toerisme de grootste bron van inkomsten, hoewel het gelukkig geen massale toeristen plaats is geworden, maar een dorp waar de Griekse sfeer volledig terug te vinden is. Agia Galini is een prima uitgangspunt om allerlei mooie plaatsen en bezienswaardigheden te bezoeken.

Mooi en gezellig dorp met vele terrasjes. Het hotel dicht bij het dorp en strand, jou vakantie volledig verzorgd!

Hotel Neos Ikaros

Het Hotel Neos Ikaros ligt aan de rand van het dorp op loop afstand van het centrum en het strand. Het is een rustig hotel waar we ontbijten en een mooi dakterras tot onze beschikking hebben voor yoga of andere workshop aan gelegenheden. We genieten daar van het ontbijt en de rustige omgeving, uitkijkend over het dorp.

 

 

Zonsopgang meditatie & Yoga

Adem diep, Rol je matje uit, Voel de zond op je huid, Het geluid van de zee, Lekker op vakantie, Zorgeloos tot rust komen, In een prachtige Griekse omgeving, Samen genieten en vrij zijn in de zon.

De ochtend sessies beginnen met zonsopgang pranayama & meditatie voor wie dat wil. Aansluitend begint de asana practice.

 

 

 

Excursie

De rit er naar toe is wonderschoon, door de bergen een gigantische kloof en prachtige uitzichten. Waar we naar toe gaan is een verrassing.

 

 

Gezelligheid in Agia Galini

Agia Galini is een authentiek & gezellig Grieks dorp

Impressie video van het dorp: Wandeling door Agia Galini

 

Healthy Yoga Vakantie ’19

Een deelnemer maakte deze compilatie in ’19.

 

Wil je meer informatie over de prijs, de vluchten & transfers die we geboekt hebben of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.