Gezellige Yoga lessen op de mooiste plekjes van Griekenland op Kreta in 2020. Wij staan voor gezelligheid, lekker eten en samen yoga doen! De verbinding met elkaar, zorgeloos genieten en tot rust komen.

 

 

Onze droom is voor jou een prachtige ervaring te creëren. We hebben voor jou een fantastische Yoga reis samen gesteld in 2021, Griekenland, Kreta, Agia Galini. Naast Yoga is er volop vrije tijd, ontspanning en gezelligheid. We willen dat je volledig tot rust komt op jou manier. Dat alles in een zonnige omgeving en de Griekse gastvrije sfeer!

We willen graag dat iedereen op zijn eigen manier zijn vakantie inricht. Naast gezamenlijke yoga en gezamenlijke eetmomenten is er voldoende tijd en ruimte om je eigen vakantie naar je eigen behoefte invulling te geven.

In je vrije tijd kan je aansluiten bij de groep om bijvoorbeeld naar een strand te gaan of ervoor te kiezen om zelf een wandel-/fiets route te nemen of met een auto Zuid Kreta te ontdekken. Zo komt iedereen op zijn eigen manier tot vervulling van zijn vakantie wensen en behoeften, met gezamenlijke meditatie, yoga en eet momenten.

Dit jaar in thema: “Create the life you love”.

Yoga in dit amfitheater van Agia Galini, op Kreta in Griekenland september 2020
In de ochtend mediteren we in dit amfitheater bij zonsopgang en daarna gaan we gelijk yoga doen. Elke dag geven we yogales in thema: "Create the live you Love".

Agia Galini

Het Leukste dorp van Zuid Kreta. Agia Galini betekend Heilige Rust. Van oorsprong een vissersdorp, en al jaren lang biedt toerisme de grootste bron van inkomsten, hoewel het gelukkig geen massale toeristen plaats is geworden, maar een dorp waar de Griekse sfeer volledig terug te vinden is. Agia Galini is een prima uitgangspunt om allerlei mooie plaatsen en bezienswaardigheden te bezoeken.

Mooi en gezellig dorp met vele terrasjes. Het hotel dicht bij het dorp en strand, jou vakantie volledig verzorgd!

Aan de rand van het dorp, dicht bij het strand is het hotel
Liana en Joost verblijven in dit hotel waar we op het dakterras in de namiddag yoga doen.

Hotel Neos Ikaros

Het Hotel Neos Ikaros ligt aan de rand van het dorp op loop afstand van het centrum en het strand. Het is een rustig hotel waar we ontbijten en een mooi dakterras tot onze beschikking hebben voor yoga of andere workshop aan gelegenheden. We genieten daar van het ontbijt en de rustige omgeving, uitkijkend over het dorp.

 

 

Zonsopgang meditatie & Yoga

Adem diep, Rol je matje uit, Voel de zond op je huid, Het geluid van de zee, Lekker op vakantie, Zorgeloos tot rust komen, In een prachtige Griekse omgeving, Samen genieten en vrij zijn in de zon.

De ochtend sessies beginnen met zonsopgang pranayama & meditatie voor wie dat wil. Aansluitend begint de asana practice.

 

 

De rit er naar toe is wonderschoon, door de bergen een gigantische kloof en prachtige uitzichten. Waar we dit jaar naar toe gaan is een verrassing. Ga je liever met een boot op zee?
Waar we dit jaar naar toe gaan is een verrassing...

 

Excursie

Ieder jaar zoeken we een excursies uit met prachtige ervaringen. Waar we dit jaar naar toe gaan is een verrassing.

 

Healthy Yoga Vakantie: Gezellige gezamenlijke momenten en toch de vrijheid om zelf te doen wat je wil!
Gezellige gezamenlijke momenten en toch de vrijheid om zelf te doen wat je wil!

 

Gezelligheid in Agia Galini

Agia Galini is een authentiek & gezellig Grieks dorp

Impressie video van het dorp: Wandeling door Agia Galini

 

Healthy Yoga Vakantie ’19

Een deelnemer maakte deze compilatie in ’19.

 

Boek zelf je vlucht, hotel en transfer. Wil je meer informatie over de kosten van het yogaprogramma of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Liana en Joost verblijven op Neos Ikaros. We hebben op het dakterras daar ook enkele yogamomenten. Andere hotel aanrader is: Erofili. Boek gerust een ander hotel indien gewenst.