De “Why” van Healthy Yoga

Wij geloven in de kracht van yoga. Het is een ultime vorm van zelfzorg en voor iedereen toepasbaar.

Yoga beoefenen levert gezondheidswinst op voor zowel; Mentale, emotionele, fysieke dan wel spirituele doeleinden.

Het begrijpen van anatomie geeft tools om yoga doelgericht, veilig en duurzaam te beoefenen. Het doel van Healthy Yoga is om jou alles te leren wat je nodig hebt over anatomie, lichamelijke klachten en aanpassingen in yoga.

Naast reguliere lessen geeft Heathy Yoga (o.a. online) scholingen op het gebied van anatomie aan yogadocenten.

We onderscheiden ons aanbod door het speels, laagdrempelig, toegankelijk en professioneel aan te bieden met verschillende leermethoden. Door het stapsgewijs en simpel aan te bieden is het voor iedereen praktisch toepasbaar.

Joost

Joost

Yoga Docent, Fysio-/Manueeltherapeut, Anatomie Docent
Joost heeft vele jaren ervaring als Fysio-/Manueel therapeut en daardoor veel kennis en expertise in verschillende beweeg- en behandelvormen. Van oorsprong was hij sportdocent. Als Yogadocent combineert hij Yoga met zijn visie op lichamelijk functioneren en totaal menselijk welzijn. Hij heeft als missie zo veel mogelijk mensen te helpen door Yogadocenten en Deelnemers te inspireren in zijn lessen, bijscholingen en behandelingen. Hij brengt moeilijke vraagstukken naar simpele & praktisch toepasbare materie. Al met al zijn passie en ervaring komen samen tot zijn recht in Healthy Yoga.
Liana

Liana

Yoga Docente, Transformationeel Coach, Anatomie Docente
Liana is een zeer ervaren Yogadocente. In haar speelse, goed opgebouwde lessen zitten voor iedereen uitdagingen op maat. Ze helpt je inzichten te krijgen in jezelf. Liana geloofd in de kracht van Yoga en ziet Yoga als beoefening die balans en harmonie creëert in je leven. Haar missie is om Yoga te spreiden in onze moderne maatschappij en mensen te helpen vrij en veerkrachtig in het leven te staan.

 

Doordat ze samen les geven ontstaat er een leuke dynamiek

Doordat ze samen de Yoga lessen geven zijn ze in staat om persoonlijke aandacht te geven en tools aan te rijken voor veilig en verantwoorde beoefening van Yoga. Ze werken met kleine groepen waar ruimte is voor interactie en plezier!

Samen geven ze de scholingen en workshops voor docenten en dat zorgt voor een goede samenhang tussen grappige momenten en professionele diepgang. Healthy Yoga komt workshops en scholingen geven op uw locatie in Nederland en België.

Samen-werkingen: