Healthy Yoga beleid omtrent opnames van scholingen (geluid – foto – video)

Foto’s maken van presentatie, subgroep of plenaire praktijk momenten is toegestaan. Tijdens de volledige yoga beoefening is dat niet toegestaan. Er mogen geen video of geluidsopnames gemaakt worden anders dan dat Healthy Yoga aangeeft van welke delen dat wel toegestaan is. Indien het toegestaan is is dat alleen voor de persoon bedoeld die in de scholing aanwezig is. Vermeerdering of delen met andere personen of organisaties is niet toegestaan. Wel kunt u anderen uitleggen wat u geleerd heeft, alleen dus zonder beeld materiaal. Alle foto en video materiaal is eigendom van Healthy Yoga.

Alleen foto’s mogen op socials geplaatst worden, alleen met mensen in beeld die geen bezwaar hebben. Indien u wel bezwaar heeft om in beeld te komen dan dient u dit als bezwaar hebbende zelf duidelijk van te voren kenbaar te maken, zodat u ondanks de opnames een plek kan vinden waardoor u niet in beeld komt. Let op dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Video materiaal mag niet op de socials gedeeld worden.

We vinden het fijn dat er foto’s op socials gedeeld wordt. Zo heeft iedereen profijt van het delen van het bericht, inclusief u zelf voor marketing doeleinden alsmede uw netwerk. Als blijk van waardering wil Healthy Yoga dan graag getagged of gelinkt worden, probeer dat ook te doen van mede cursisten zodat we yoga nog beter op de kaart zetten.

Indien Healthy Yoga zelf opnames door een professional laat maken tijdens de scholing dan heeft die opname voorrang en dat materiaal is exclusief voor het gebruik van Healthy Yoga, indien u niet in beeld wil gelden dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven. Ook deze beelden en aanverwante audio is eigendom van Healthy Yoga.

Healthy Yoga of andere deelnemers van de scholing zijn niet verantwoordelijk voor opnames van eventuele gemiste opleidingsdagen. Het is uw eigen keus en verantwoordelijkheid indien u scholingsdagen mist. Druk hier voor informatie over het annuleren van een scholing(sdag).