Healthy Yoga beleid omtrent opnames van scholingen (geluid – foto – video)

Foto’s maken is toegestaan van presentatie, subgroep of plenaire praktijk momenten. Tijdens de volledige yoga beoefening is dat niet toegestaan. Er mogen geen video of geluidsopnames gemaakt worden anders dan dat Healthy Yoga aangeeft van welke delen dat wel toegestaan is.

Alle fragmenten die worden opgenomen worden verstuurd naar een nader samen te stellen what’s-app groep van de betreffende scholing. Iedere deelnemer van de scholing kan op eigen initiatief in deze groep. Hierdoor ontstaat een specifieke collectie van naslag werk waar iedereen profijt van heeft.

Van de toegestane foto’s en beeld materiaal mogen alleen fragmenten korter dan 1 minuten op socials geplaatst worden, alleen met mensen in beeld die geen bezwaar hebben. Indien u wel bezwaar heeft om in beeld te komen dan dient u dit als bezwaar hebbende zelf duidelijk van te voren kenbaar te maken, zodat u ondanks de opnames een plek kan vinden waardoor u niet in beeld komt. Let op dit is uw eigen verantwoordelijkheid.

Healthy Yoga wil graag zo veel mogelijk mensen helpen. Daarom vinden wij het fijn dat er materiaal op socials gedeeld wordt. Zo heeft iedereen opnieuw zijn profijt van het delen van het bericht, inclusief u zelf voor marketing doeleinden alsmede uw netwerk. Als blijk van waardering wil Healthy Yoga dan graag getagged of gelinkt worden.

Indien Healthy Yoga zelf opnames door een professional laat maken tijdens de scholing dan heeft die opname voorrang en dat materiaal is exclusief voor het gebruik van Healthy Yoga, indien u niet in beeld wil gelden dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven.

Healthy Yoga of andere deelnemers van de scholing zijn niet verantwoordelijk voor opnames van eventuele gemiste opleidingsdagen. Het is uw eigen keus en verantwoordelijkheid indien u scholingsdagen mist. Druk hier voor informatie over het annuleren van een scholing(sdag).