“Getting a mentor is the shortcut to grow your expertise”

 

Je bent yogadocent, trainer of “lichaamswerker” en je hebt vragen over het bewegingsapparaat.

Om je klant direct te kunnen helpen, zal je meer moeten weten over de anatomie… Uren struinen over internet of neuzen in boeken, opzoek naar antwoorden op al je vragen…

“Dat kost je jaren om die kennis op te doen, laat staan de ervaring die je nog moet opbouwen”.

Dat kan veel specifieker en efficiënter: vanuit huis of waar je ook bent, gewoon via livestream. Zodat jij mensen nóg beter kan helpen”.

“Samen werken we aan jouw professionaliteit.

 

 

 

 

Losse afspraak

Ideaal voor een specifieke vraag

1 uur via Livestream

Traject 6x

Ideaal voor ontwikkeling van skills

3 maanden, 6x 1 uur via livestream.

€25,- korting

Traject 12x

Ideaal om je te ontplooien als specialist

6 maanden, 12x 1u via livestream.

€50,- korting

Efficiënt, praktisch toepasbaar, samen werken aan je professionaliteit. Waar je ook bent, gewoon via livestream.

Joost is een ervaren docent met een coachend karakter. Hij haakt op elk niveau aan en komt altijd tot de kern van de vraag en de context van de vraag die in lijn ligt met de remedie van lichamelijke vraagstukken.

Hij heeft 20+ jaar ervaring die hij graag deelt om praktisch toepasbare inzichten en tools toe te passen in je lessen om deelnemers nog beter te kunnen helpen met lichamelijke klachten. Naast de werkzaamheden in de praktijk als Master geschoolde Fysio-/Manueel therapeut & zijn yogadocentschap werkt hij het liefst met gedreven Yogadocenten die net dat stukje extra interesse hebben om mensen te helpen. Hij heeft veel praktische ervaring en kan ingewikkelde materie uitleggen in simpele taal die helpt om inzicht te krijgen van alle componenten van lichamelijke klachten of de aanpak door middel van lichaamsbeoefening.

Ben jij die docent die net dat stukje extra wil bieden? Mensen specifiek van de klachten af helpen middels lichaamsoefening?

In onze mentoring krijg je antwoord op al je vragen over anatomie, pathologie, preventie, curatieve aanpak, vraagstukken of Body Analyse en hoe om te gaan met houdingen en sequencing in je lessen bij mensen met lichamelijke klachten.