Groepslessen Healthy Yoga

Groepsles Yoga

Het werken met 2 docenten in “small groups” is onze kracht. Wij hebben goede aandacht voor iedere deelnemer, yoga wordt bij ons veilig en duurzaam beoefend. De sfeer is gezellig en knus. Wij geven Dynamische Hatha Yoga les en Restore & Mobilise

Dynamische Hatha Yoga
Onze Dynamische Hatha Yoga lessen zijn speels en inzichtgevend met veel aandacht voor ademhaling en een tikkeltje humor. We bieden lessen op verschillende niveaus, all levels en level 2-3 voor gevorderden.

Restore & mobilise
Restore & Mobilise is een unieke les van Restorative Yoga in combinatie met manuele mobilisaties en massages die gericht zijn op diepe en volledige ontspanning. Het is een herstel bevorderende yoga vorm (zowel fysiek als mentaal) die verwant is aan Yin-Yoga.
Op adem geleide lichamelijke mobilisaties maakt het een effectieve methode om in korte tijd tot diepe ontspanning te komen. De liggende en af en toe zittende houdingen worden volledig ondersteund met kussens, bolsters en dekentjes en worden ongeveer 10 tot 15 minuten aangehouden. De aandacht ligt op je ademhaling en de les heeft een meditatief karakter.